Aqua-Tim

Telefon:060 566 90 60

KAKO DA VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR POSTANE ZDRAVIJI, ČISTIJI I LEPŠI?

Probali ste „na svoj način“

Imali ste dobru volju, i sa malo nekog deterdženta ili sredstva za skidanje fleka, uz pomoć čiste pamučne krpe, pokušavali ste da vratite prethodni sjaj vaše fotelje ili stolice. Shvatili ste da to uopšte nije lako, a rezultati vašeg rada nisu vam baš ulili samopouzdanje (pogotovu kada su se nakon sušenja povratile stare fleke). Znači nije dovoljno imati samo dobru volju. A zašto je to tako? Pre svega to je zato što nemate mogućnosti da dubinskim pranjem nečistoću izvučete van mebla ili dušeka, već ona ostaje tu i taloži se unutar jezgra vašeg nameštaja i ponovo se pojavljuje nakon sušenja u vidu fleka. A ispod površine mebla i dalje ostaje pogodno tle za razvoj organizama koji mogu izazvati poteškoće u vidu alergija, osipa i drugih nepoželjnih zdravstvenih stanja.


Prepustite brigu profesionalcima

Zato brigu o tome prepustite našem AQUA –timu, koji zna kako, i koji će dubinskim pranjem uz korišćenje rešenja poznate nemačke marke „KARCHER“, svojim profesionalnim pristupom učiniti da se iz vaše fotelje, dušeka ili stolice uklone sve nečistoće i povrati, izgled i svežina. Da bi se taj efekat postigao dubinsko pranje se obavlja ekstrakcionom (mokrom) metodom, profesionalnom mašinom i odvija se u pet faza i to:


1. faza: nanošenje PH neutralnog deterdženta na tretiranu površinu pod pritiskom u količini od 1litar/min


2. faza: delovanje deterdženta oko 10-tak minuta i ručno uklanjanje fleka


3. faza: ekstrakovanje - u jednom mahu prskanje i usisavanje ekstrakcionom mašinom po površini tretiranog predmeta i na taj način se iz nameštaja izvlače nečistoće koje su uzrok neprijatnih mirisa, bakterije i grinje. U ovoj fazi vide se efekti čišćenja (pogledati tank mašine u koji se skladišti prljava voda koja je izvučena iz nameštaja)


4. faza: ispiranje čistom vodom – uklanjanje zaostalog deterdženta


5. faza: sušenje – usisavanje zaostale vlage


Nakon dubinskog pranja iz nameštaja je izvučeno oko 70% vlage tako da ostaje još par sati a najviše 12, i nameštaj možete da koristite.NAPOMENA: U zavisnosti od stanja (zaprljanosti ) faza 1, 2 i 3 mogu se ponoviti.

Celokupan proces dubinskog pranja (opciono) za trosed, dvosed i fotelju u proseku traje oko 2 sata.


S obzirom da vaša investicija u nameštaj pored svoje funkcionalne forme ima i svoju zdravstvenu, estetsku i ekonomsku vrednost, u cilju njegovog očuvanja i dužeg korišćenja preporučuje se ponavljanje postupka i to:

   - nameštaj koji se često upotrebljava, nakon 6 do 12 meseci,

   - a koji se povremeno koristi na 24 meseca


Šte dobijate odlukom da angažujete naš AQUA-Tim:

   - Zdraviji, čistiji i svežiji životni prostor (dnevni boravak, spavaću ili dečiju sobu,trpezariju, kancelariju, salu i dr.)
   - Lepši izgled vašeg nameštaja pa automatski i vašeg mikrookruženja
   - Više vremena da se bavite nečim drugim
   - Ekonomsku isplativost jer produžavate vreme nabavke novog
   - Zadovoljsto jer ste doneli dobru odluku.